15 aprilie 2009

Dragostea lui Dumnezeu

Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.
Pacatul tau nu este mai mare decat dragostea lui Dumnezeu care poate ierta.
Dumnezeu sa va binecuvinteze, sa va dea pace pentru a va bucura in aceste zile in care comemoram moartea si invierea Mantuitorului nostru, Isus Hristos.


Un comentariu:

DJADY87 spunea...

Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.